IZ GOSPODINJE V DAMO :)

SREČNA PREOBRAZBA IZ GOSPODINJE V DAMO 🙂

Na spletnem portalu srečna.si, ki je namenjen najbolj vsem ženskam, ki smo oz. bi rade bile srečne v vsakdanu, si pomagamo z nasveti o gospodinjenju, starševstvu, biti žene, mame, dobre delavke, imeti kariero in še vedno ostati privlačne, simpatične, urejene Dame. O tem kako biti dobra gospodinja in naredit dober, okusen, zdrav, cenovno ugoden in raznolik obrok v kratkem času sem že ogromno napisala. Delam tudi izzive tudi o tem kako zapravit čim manj denarja za dober obrok, pišem tudi mnenja-kritike o različnih restavracijah, kjer ponujajo malice in kosila, za vse tiste, ki med službo hodijo na kosila. Prav tako objavljam recepte za razne jedi in ideje za obroke doma ter rada obiščem tudi kakšne dobre, tradicionalne ali moderne restavracije, kjer ocenim razmerje cena:kvaliteta. Na portalu tudi svetujem pri nakupovanju sestavin za kuho, kje lahko dobimo kakšno sestavino, ki je enako kvalitetna in cenejša, opozarjam na kakšne prihajajoče akcije in za vse bralce poizkušam nove sestavine določenih trgovin. Več o tem preberete v kategoriji KULINARIKA.

Zdaj pa sem se odločila, da po desetletju pavze spet pričnem delati tudi preobrazbe za ženske, ki si tega želijo. Iz Gospodinje v Dame 🙂 Včasih smo delali stilske preobrazbe za revije Cool, 7dni, Salon ter TV oddaje Sijaj, Slo-motion, Salon in motion in tudi za različne prispevke v ostalih takrat popularnih oddajah. Zdaj pa želim obuditi te stvari iz malo “zrelejšega” zornega kota.

Nekaj utrinkov iz preteklosti najdete rubriki v medijih o nas.

ZAKAJ SEM SAMA NUJNO POTREBOVALA PREOBRAZBO ?

V moji zgodbi se bo verjetno našla marsikatera ženska-gospodinja-mamica. Med nosečnostjo sem morala biti večina v postelji, kajti sem imela kar nekaj nosečniških bolezenski problemov (krvavitev, poslabšanje astme, alergije, bolečine v trebušni votlini, krči – blagi popadki, tanjšanje matrnice,…). Zato si tudi nisem pogosto barvala las, zradi ležanja so v večini bili kar speti, nisem se urejala, bila sem le v udobnih trenerkah, malo sem tudi pozabila na svojo kožo, na nohte in make-up. Nato septembra 2012 rodim našo zlato pupo Taro Siano. Po porodu se mi je stanje poslabšalo in ugotovili so, da imam žolčne kamne, kolitis črevesja,… Bila sem na “dietah” več kot 1 leto, dokler nisem bila operirana na žolču. Potem se mi je stanje zelo izboljšalo, ampak še vedno sem morala paziti na prehrano. Shujšala sem na 46kg in si nisem bila nič podobna. Počutila sem se slabo, kajti nisem smela telovadit, dvigovat otroka in še moj izgled ni bil preveč mamljiv 😉 Zato sem komaj čakala, da pričnem spet “živet” in zato se seveda moraš najprej pričet telovadit, se gibat, plesat, da se ti povrne samozavest in se uredit, da se počutiš spet zapeljivo in simpatično žensko!

Zato sem se odločila, da najdem svežo ekipo, ki bo najprej naredila to preobrazbo na meni in nato bomo skupaj z revijo Story-Lea dali enako možnost našim bralkam-gospodinjam, ki nam bodo zaupale svojo zgodbo. Preobrazili jih bomo iz vsakdanje gospodinje v privlačno lepo damo. Spremljajte prijave na naše srečne preobrazbe ali srečna razvajanja v raznih lepotilnih, spa, kozmetičnih salonih. Srečno!

Komentarji

comments

Comments are closed.