13. POSTNI DAN

A ste že pozabili, da smo na postu, kajne? Upam, da zato, ker vaše telo že funkcionira brez bele moke in sladkorja, ker ga več ne potrebuje in ne zaradi tega, ker se ne držimo posta 😉 Jaz grem v soboto na S080’s event na Ljubljanskem gradu plesat disco ob dnevu žena in si želim obleči moje stare jeans hlače :)) Tako da akcija naprej.

Ta teden bomo pričeli tudi migat, telovadit in seveda postregla vam bom tudi z dobrimi in pametnimi recepti, ki so primerni za večino ljudi za vsakodnevne bolj “zdrave” obroke. Ponavljam le, da če imate kakšno bolezensko stanje, diagnozo, da se posvetujete z zdravnikom o vsaki dieti, spremembi prehranjvanja,.. Pijemo še vedno nesladkano tekočino in to vsaj 2 l na dan, da se hitreje očistimo,..

Ta teden vam podarim v sodelovanju s srečno HAPPY JOGA Z ANJO BOHINC tedensko vadbo (vsak torek in četrtek ob 19.30h v BTC Libero dance studiu v Ljubljani) in seveda kar nekaj kjut darilc bo samo za vas od ORIFLAME 🙂 Tako da vabljeni k sodelovanju v komentarjih na FB SREČNA.SI .

HAPPY JOGA bo ta teden dobila tudi HOME VIDEO VERZIJO, tako da bomo lahko hodili 1-2 x tedensko na vaje pod vodstvom Anje v studio in nato delali po videu sami doma 🙂 Se že veselim, pa vi? Kilogrami bodo kar kopneli 😉

Danes vam podam 2 recepta za jedi iz čičerike, ki je zelo bogata z beljakovinami in vlakninami in ob enem je tudi bogat vir vitaminov in mineralov.

Iz čičerike lahko naredimo super PISANA POLNOVREDNA SOLATA, svetovno znan namaz HUMUS , lahko jo uporabimo kot prilogo pri glavni jedi (mesne in zelenjavne jedi brez kravjega mleka in izdelkov,..) ter seveda jo lahko vkuhamo tudi v kakšni zelenjavni juhici,… Če ste ljubitelj juh bo ta posten teden prav za vas. Več jutri. Srečen začetek tedna želim** 

Komentarji

comments

Comments are closed.