Kaj je ples na drogu? Ali je to rezervirano le za striptis klube? SEVEDA NE!

To je super vadba, gibanje, šport za vse ženske, ki rade plešemo in oblikujemo telo ob enem. Prav tako nam takšna vadba pomaga pri dvigovanju samozavesti in naši seksibilnosti 😉 Več o tem pa nam bodo zaupali strokovnjaki iz Extra pole fitnessa.

dreamer biba pole

Plesni studio EXTRA profesionalno izvaja učenje plesa ob drogu. Gre za intenzivno vadbo in oblikovanje telesa, prepleteno med plesom in akrobatiko. Namen je popestriti vsakdanjo rutino vadbe in vanjo vnesti nekaj ženskosti, čutnosti in drugačnosti.
Torej zakaj ne? Spusti svoje lase, sprosti se, uživaj in se prepusti magičnemu svetu PLESA OB DROGU.

bonny pole

PREDSTAVITEV EKIPE EXTRA:
BONNY HROVAT; lastnica studia, diplomirana ekonomistka in inštruktorica plesa ob drogu.

»S plesom ob drogu sem se prvič srečala l. 2010 in ga vzljubila že po prvi uri. Postal je moj hobby, moja velika strast, del mene…in niti sanjalo se mi ni, da bo nekoč postal tudi moje delo.

Pot seveda ni bila lahka, bilo je ogromno predanosti, ure in ure treningov, modric, pordele kože…toda želja po »več«, po dosegu nečesa novega, tistega za kar sploh nisem vedela da sem sposobna narediti, me je gnala naprej, do tu kjer sem sedaj, kjer se vidim, kar me izpopolnjuje in osrečuje. Tisti občutek, ko narediš »nemogoče«…

Pri svojem delu se nenehno izobražujem, hodim na izpopolnjevanja v tujino in imam tudi opravljen certifikat za izvajanje plesa ob drogu, ki ga priznava

ACE – American Council on Exercise
AFAA – Aerobics and Fitness Association of America
CANFITPRO – Canadian Fitness Professionals (petition for credits)
REPS – Register of Exercise Professionals
PFA – Pole Fitness Association
IPDFA – International Pole Dance Fitness Association
PDC – Pole Dance Community

Hvala vsem, ki delite te neprecenljive izkušnje z mano, ki ste del EXTRA!

BIBA P BERNIK; inštruktorica plesa ob drogu

»Z zaključeno umetniško gimnazijo (sodobni ples) in certifikatom za fitnes inštruktorico nekaj časa nisem vedela kaj bi. Nato sem seštela 1+1 in…S plesom ob drogu sem zasvojena od leta 2009, ko sem prvič stopila v plesni studio, pogledala drog in rekla ‘to je to’. Hitro se je hobi spremenil v najboljšo službo na svetu! Po enem letu je moja želja po znanju samo naraščala in potešila sem jo v Sydneyju – Bobbi’s pole dance studio. Dva meseca in pol sva bila jaz in vrtljivi drog neločljiva. Domov sem se vrnila z novim znanjem in poleg statičnega začela učiti še vrtljiv drog. Znanja ni nikoli dovolj, zato so pole dance workshopi vedno na moji ‘TO DO’ listi. Opravila sem tudi tečaj Discoveries Dance Instructor Certification Course, ki ga priznava:
ACE-American Council on Exercise
AFAA-Aerobics and Fitness Association of America
PFA-Pole Fitness Association
PDC-Pole Dance Community

Sem tudi  fitnes inštruktorica, FZS in TRX vaditeljica – Fitnessanywhere, San Francisco, pred kratkim pa sem začela raziskovati še cirkuške vode (tkanina, poi, lyra…) Več znaš, lažje se znajdeš 😉 Z Bonny se redno izobražujeva tudi na različnih workshopih v tujini. V EXTRA se vadba deli po težavnostnih stopnjah. Dobrodošle so tako punce kot fantje.

pole dance 1

Tudi Klavdija, ki je zmagala za srečno preobrazbo bo vadila ples na drogu pri njih in si s tem povečala samozavest, ki jo nujno potrebuje na poti k preobrazbi 🙂

KJE JIH NAJDETE:

EXTRA pole fitnes

Letališka 29 (ind. Cona Moste)

Ljubljana

FB stran: https://www.facebook.com/ExtraPoleFitness?fref=ts

Internetna stran :  http://extrapolefitness.si/sl/

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki