OTROŠKO KREATIVNO MESTO MINICITY

Verjetno ste že slišali za kreativno otroško mesto Minicity v Ljubljani kajne? Jaz sem popolnoma navdušena nad idejo in konceptom, ki ga imajo. Če ga še niste obiskali, ga boste definitivno sedaj, kajti podelili bomo vstopnice za celotno družino ( lahko do 2 otroka in 2 odrasla ). 

Minicity Ljubljana v slovenskem prostoru ponuja aktivnosti za prosti čas celotni družini z največjo dodano izobraževalno vrednostjo.Igralne enote v podobi 19 hišk so namenjene preživljanju prostega časa otrok med 3. in 12. letom, ki se v njihprelevijo v zdravnike, pilote, policiste in predstavnike številnih drugih poklicev ter spoznavajo dejavnosti, ki jih odrasli opravljamo v vsakdanjem življenju. V kreativnem otroškem mestu Minicity Ljubljana igra dobi povsem novo dimenzijo, saj otroci spoznavajo svoje sanjske poklice in pridobivajo uporabna življenjska znanja kar v pomanjšani različici resničnega mesta z edinstvenimi igralnimi orodji, ki so pravzaprav rekviziti, ki jih uporabljajo odrasli v svojih poklicih in vsakdanjem življenju, ter s pomočjo številnih didaktičnih iger. Poleg zabave z edinstvenimi igralnimi rekviziti otroci v kreativnem otroškem mestu pod vodstvom usposobljenih animatorjev tudi ustvarjajo na odru in v kreativnih delavnicah. Lahko obiščejo kockovnik, hišo barv, pralnico, hiško ponovne uporabe, policijska in gasilska postaja, televizijski in radijski studio, pekarna, trgovina, gradimo hišo, bolnica, živalski vrt in zavetišče za živali, letalo, čebelnjak, hiša vode, tovarna vozil, železnica in javni potniški promet, kreativni park, kjer rišejo, barvajo, ustvarjajo,..

minicity2

Trenutno pa je za naše male gospodičnice najpomembnejši kotiček za malčke, ki je namenjen otrokom mlajšim od dveh let.Opremljen je z mehkimi blazinami in kakovostnimi didaktičnimi igračami. Malčki tukaj raziskujejo, prepoznavajo oblike in barve, zlagajo kocke, vadijo hojo, pojejo ali pa celo kaj zaigrajo 🙂

Ker je trenutno pustni čas vam moram izspostavit njihovo pustovanje:

14., 15. in 17. 2.: Minicity Pustno rajanje
Pridružite se nam pri pustnem rajanju ob glasbi, plesu, krofih in izdelovanju pustnih mask. Aktivnosti bodo potekale ves pustni vikend in na pustni torek, ko bomo razglasili in nagradili najboljše pustne šeme po izboru naših fanov!

Meni top delavnica za punčke, princeske, gospodičnice pa je Fotomodel za en dan:

13.2. med 17.00 in 19.00:Oder Minicity Delavnica Fotomodel za en dan

Profesionalna ekipa bo otroke popeljala v modni svet, kjer se bodo lahko preizkusili kot fotomodel ter spoznali delo frizerja, vizažista, stilista in fotografa! Z nami bodo fotografinja Manca Birk, vizažistka Nana Sojer iz akademije za ličenje Nana, frizer priznane hiše Mič styling in stilistka Senka, zastopnica priznane modne znamke ELFS.

Več o programu in otroškem kreativnem mestu Minicity: http://minicity.si

Več o tem kako smo mi preživeli dan v tem popolnem otroškem mestu, vam napišem naslednjič.  Do takrat pa ostanite srečni in ne pozabite se “pofočkat” za vstopnice za obisk Minicitya na naši Fb strani: FBSRECNAMINICITY

Otroci so naša sreča in bogatstvo <3

Komentarji

comments

Comments are closed.