ESENTIJA CELJE

STUDIO ESENTIJA je oaza sprostitve sredi starega mestnega jedra v Celju, kjer vam nudijo inovativne storitve, kakovostne izdelke ter individualni pristop. S storitvam za lepoto, zdravje ter ravnovesje  celotnega telesa se trudijo, da jih naredijo po najvišjih standardih kakovosti.

Nudijo vam tretmane za nego obraza, nego telesa, nego rok in nog, masaže, protibolečinske terapije, shujševalne in anticelulitne nege, japonsko metodo vrisovanja obrvi ter darilne in vrednostne bone za vaše najdražje.

esentia tamara

V studio Esentija si lahko privoščite nego obraza in prenovo kože s preparati Paula’s Choice, poskrbite za lepo in zdravo telo s klasično masažo, masažo z elementi.  Ayurvede, aromaterapijo, refleksno masažo stopal, oblikovanjem telesa, anticelulitnimi tretmaji, pilingom  itd.

Za lep in urejen videz bomo poskrbeli z nego rok – manikuro, lahko tudi gelish lakiranje nohtov, pedikuro  ter depilacijo in ličenjem.

Izvajamo tudi japonsko metodo vrisovanja obrvi,  ki je eden izmed najbolj iskanih trendov pri nas in v svetu. S to metodo dosežemo zelo naravno obliko obrvi, ki je obstojna do dve leti – dobimo obrvi, ki so popolne za naš obraz.

Posebnost v naši  ponudbi je Bownova terapija, nenasilna in nežna manualna terapija, ki jo lahko uporabimo pri ljudeh vseh starosti, od novorojenčkov do starejših, od športnikov do nosečnic. Uporabljamo jo za lajšanje bolečin, zdravljenje že navzočih motenj, kot preventivno terapijo ter le kot sproščanje. S terapijo stimuliramo receptorje v mišično-vezivnem tkivu in s tem sprožimo samozdravljenje. Tako hitro zmanjšamo mišično-vezivno napetost, vspostavimo ravnovesje v nevrološkem, hormonalnem, limfatičnem in energetskem sistemu.

V sodelovanju s HappyMED.si  pa nudimo tudi svetovanje in konzultacije o estetski kirurgiji, zobozdravstvu in ortodontologiji ter svetovanje o laserski operaciji oči.

Informacije in rezervacije na telefon: 041 576 742, https://www.facebook.com/esentijastudio?fref=photo

Komentarji

comments

Comments are closed.