Srečna kulinarika

14. 3. 2016

MIŠA MIHAELA MARGAN sanjska ženska v vseh pomenih besede

Miša je ena izmed tistih žensk, ki ni le lepa, uspešna in pametna, prav tako je dobra “žena”, ki stoji partnerju ob strani, je tudi gospodinja, ki uživa v kuhi ter sedaj še ponosna super mama 🙂 Kaj nam je zaupala o sebi pa si preberite v spodnjem intervjuju:   Kaj zate pomeni sreča? Trenutno je zame moja najvčeja sreča moja hčerka Kiana. Nisem si predstavljala koliko ene radosti ti podari otrok. Raznežim se ob vsakem trenutku, ko me Kiana pogleda, stegne svoje ročice proti meni in se mi nasmeje. […]
14. 3. 2016

TINKARA FORTUNA KUHA IN NE KRITIZIRA

Tinkara Fortuna ex. Zorec, bivša Bepop junakinja, se je pred kratkim preimenovala v Srečno Tinkaro. Kaj nam je zaupala glede njenega srečnega življenja, si lahko preberete v spodnjem intervjuju. Kaj zate pomeni sreča? Sreča ima zame kar nekaj podalinej. Predvsem pa mi predstavlja nekakšen notranji mir, zdravje in zadovoljstvo s seboj in življenjem, ki ga živim. Kako si si predstavljala materinstvo preden si zanosila in kako je zdaj? Mamica sem postala pri 25. letih in že kar nekaj let prej sem hrepenela po materinstvu. Od nekdaj sem imela rada otroke. […]
14. 3. 2016

ŠPELA CEGLAR – iz Medijev v Milnico 🙂

ŠPELA CEGLAR je srečna dama in tudi gospodinja, ki uživa pred kamero, ampak je poleg tega spoznala tudi veselje do naravne kozmetike, ki jo lahko naredi kar sama 🙂 Lotila se je namreč novega projekta Milnica, s katerim pomaga tudi nam, uporabnicam naravne kozmetike do “receptov” in sestavin, ki jih lahko “mešamo in kuhamo” kar same doma! Več o Špeli in Milnici pa je v spodnjem intervjuju. Špela, kaj zate pomeni sreča? Nočem zveneti patetično 🙂 ampak z leti (in modrostjo, seveda) opažam, da se sreča skriva v majhnih rečeh. […]
12. 3. 2016

ANGEL #kavalgroup

 V restavraciji ANGEL v Šiškinem Merkatorjevem centru, sem bila že kar nekajkrat, ampak vedno sem “malo” razočarana 🙁 To je namreč restavracija pod taktirko Kaval group, ki pripravljajo meni dobro hrano npr. v Kavalu (včasih so tam imeli top T-bone, ravioli s tartufi, panceto in šparglji,..) ter na golfu Smlednik EVERGREEN je bila zelo okusna hrana. Zato sem prav presenečena, da še rižota polna zelišč in začimb nima “okusa” oziroma ni nič slana, poprana,.. 🙁 Škoda res, ker če si jo moraš dosolit, potem to ni več to 🙁 Prav tako sem bila razočarana […]