SCRAPBOOK SET ZA PUNCE #babygirl #butterfly #ustvarjanje #kjut #popolnodarilo

34,90


To je več kot album, to je knjiga kamor shranjujemo in kreiramo spomine. Popolno darilo za novorojenko, rojstni dan punčke, najstnice ali ženske, ki ima rada romantiko.

Ni na zalogi

Šifra: 31. Kategorija: . Oznake: , , , .
Opis

To je več kot foto album ali dnevnik, to je knjiga kamor shranjujemo spomine. V Ameriki se imenuje scrapbook in je zelo priljubljen med ljudmi vseh starosti. Pri tem albumu se v nas prebuja kreativnost, ki je zelo priporočljiva tudi za otroke, najstnike,.. Jaz scrapbooke izdelujem za svoje otroke in sem prav ponosna, da bosta nekoč hčeri imeli tako lepe spomine na otroštvo. Ko bosta malo večji, pa bosta lahko kreirali že sami, kajti skozi igro se razvija kreativnost, ideje, estetika,.. Ob enem lahko potem to svojo kreacijo podarimo babicam, dedkom, mamam, očetom, prijateljem, kot zelo lepo darilo. Uživajte v “skrepbukanju”, kajti v tem setu boste prejeli vse kar potrebujete za prelepo unikatno foto knjigo, ki jo izdelate sami zase ali jo komu podarite.

To je kvaliteten set, priznanega podjetja za ustvarjalce. Primeren je za novorojenčke, punčke, najstnice, punce in ženske, ki imajo rade metuljčke in romantiko in za vse, ki rade ustvarjajo, so kreativne in si želijo nekaj novega. Set vsebuje tudi nalepke in dodatke, da bo scrapbook popoln.

SET VSEBUJE čez 700 kosov:

1 x album 30x30cm (12x12in)

24 strani

36 listov za vstavljanje

nalepke

črke

3d metuljčke

okvirje

gumbke

satenaste trakove

ostale dodatke,…

Več lahko preberete tudi : SCRAPBOOK

V primeru, da nimate časa za izdelavo, vam lahko izdelamo scrapbook tudi mi: IZDELAVA SCRAPBOOKA

Komentarji

comments