POBARVANKE #odrasli #punce #fashion #love #fairytalle

4,99


Ni na zalogi

Šifra: 28. Kategorija: .
Opis

Ene lepših pobarvank iz seta pobarvank za punce in odrasle Secret Garden. V opombe pri naročilu vpišite katero si želite. Vsaka ima 24 pobarvank v tanjši vezavi, ki je primerna za v torbico in meri 24×24,7 cm.

Izbirate lahko med:

1. Barvanje pravljic v vrtu GARDEN FAIRY TALE o Pepelki, Lepotica in zver, Janko in Metka, Morska deklica,… Pobarvajte si svojo pravljico in jo tudi zaživite 🙂 NI NA ZALOGI!

2. Če ste modni navdušenec, potem morate imeti svoj izvod BIRT OF FASHION pobarvanke, ki vas pelje po kolekcijah vseh glavnih modnih hiš kot so Dior, Valentino, Gucci, Chanel, Louis Vuitton, D&G, Hermes,… Pobarvajte si svoje kreacije znanih modnih oblikovalcev in odkrijte svoj novi talent. V OMEJENI SERIJI!

birtfashion2

3. Zelo lepa je pobarvanka LOVE SECRET , ki je primerna za odrasle kot tudi za otroke. Pobarvanka namreč vsebuje zelo lepe risbe, ki nam povedo kaj je ljubezen (labodi, otroci, poročni par,..). NI NA ZALOGI!

lovepobarvanka

Priporočamo nakup >> Kreativnega seta scrapbook Love

 

loveset

Če si želite vač barvanja ali podariti darilo za vaše drage, pa lahko izbirate med debelejšimi pobarvankami > HERS , SECRET GARDEN ZA PUNCE, DEAR BABY, ZEN GARDEN z barvicami aqua

V primeru, da ste podobni meni in imate radi različne teme pobarvank, da se jih ne naveličate, pa lahko izbirate med 7 ugodnimi, različnimi tanjšimi pobarvankami za v torbico > SREČNE POBARVANKE

Komentarji

comments

Morda vam bo prav tako všeč…