POBARVANKA ZA ODRASLE #posamezno

3,99


Ni na zalogi

Šifra: 29. Kategorija: .
Opis

Prva dva poletna seta pobarvank sta bila razprodana, zato zdaj spet na razpolago nov set treh, ki si ga lahko izberete sami. Ker pa je bilo tudi povpraševanje po nakupu posamezne pobarvanke, da si lahko dokupite le tisto, ki je še nimate, vam je tokrat na razpolago tudi posamezno.

7 različnih pobarvank za odrasle, da vam ne postane dolgčas pri barvanju le ene različice vzorcev 😉 Vsaka ima 24 strani lepih vzorcev na temo poletje, sladice, živali, morje in najbolj poznan skrivni vrt, začaran gozd.. Izberite vam ljubo pobarvanko in izbiro napišite ob naročilu v opombe:

  1. SECRET GARDEN
  2. ANIMAL KINGDOM
  3. FANTASY DREAM
  4. LOST OCEAN
  5. ENCHANTED FOREST
  6. ZEN MANDALAS
  7. WONDERLAND EXPLORATION

P.s. v primeru, da določene pobarvanke zmanjka, vam sporočimo, da lahko izberete drugo.

14068217_10208456777951883_3484738052990357060_n

Primerne so za dopust, dovolj so majhne (18,5×18,5cm), da jih lahko vtaknete v torbico in jih pobarvate kjerkoli že ste. To leto sem za spremembo na svojem dopustu barvala, namesto reševala križanke. Barve v naše življenje prinesejo svežino, veselje in srečo, pobarvanke pa imajo vzorce, ki so primerni za odpravljanje stresa, za meditacijo in seveda tudi za zabavo. Zato si pobarvajte svoje življenje in se sproščajte na kreativen način.

V akciji imamo tudi nove JOLLY barvice Crazy, Neon in Metalic. Več: JOLLY SREČNA TRGOVINICA

pobarvankeodrasli

Pa srečno zimo vam želim, Tamara*

Priporočamo pa vam še debelejše pobarvanke (90-100strani) > HERSSECRET GARDEN ZA PUNCEZEN GARDEN z AQUA BARVICAMI , DEAR BABY ali POLETNI SPROSTITVENI SET s peresnico in Jolly barvicami

Komentarji

comments

Morda vam bo prav tako všeč…