POBARVANKA DEAR BABY #nosečke #mamice #limitededition

10,90


Pobarvanke za odrasle so ena boljših sprostitev na kreativni način. Tokrat ena tudi za nosečke, mamice,..

Ni na zalogi

Šifra: 18. Kategorija: . Oznake: , , , .
Opis

Pobarvanke za odrasle so ena boljših sprostitev na kreativni način. Zato smo v našo zbirko dopustniških pobarvank, dodali še pobarvanke za tiste, ki ste v pričakovanju na dojenčka, oziroma za mamice v porodniški, ki boste uživale in se sproščale ob barvanju za svojega malčka 🙂 Poleg barvanja je v knjigici tudi prostor, kjer lahko dodate tudi svoje fotografije ter si zapišete kakšno misel ali svoje občutke (scrapbooking). V bodoče (čez nekaj let) bo prav ta pobarvanka, zelo lepo darilo za vašega “odraslega” otroka 🙂

Pobarvanka Dear baby vsebuje 96 strani predlog s slikcami za sproščanje ob barvanju, medtem ko pričakujete dojenčka ali pa ga že imate ob sebi 😉 Ta pobarvanka je v omejeni seriji, zato pohitite z nakupom. Primerno darilo za nosečke, babyshower, za mamice z dojenčkom, za na dopust,..

Srečno, sproščeno in barvito nosečnost vam želim***

P.s. če želite 3D nalepke za spremljanje nosečnosti pišite na info@srecna.si ali pa kupite še kaj poleg pobarvanke Dear baby (skupaj nad 30eur) v srečni trgovinici in jih prejmete brezplačno. Serija je omejena, zato preverite zalogo darila na info@srecna.si Darila v akcijah se ne seštevajo.

POLETNA DOSTAVA >> POŠILJAMO DO 22.7.2018 in potem spet OD 28.8.2018 NAPREJ!

dearbaby

Komentarji

comments