SCRAPBOOK LOVE + DARILO PIKAPOLONICA #igrača #krtača #sesalec #darilo #sreča

20,90


Pikapolonico poklonite za srečo. To je eno lepših in pametnih otroških igrač za najmlajše 🙂

Ni na zalogi

Šifra: 35. Kategorija: .
Opis

Ob nakupu Scrapbook seta LOVE za ustvarjanje najbolj kreativnega albuma ali dnevnika, prejmete še darilce za srečo pikapolonico (vrednost čez 10eur), ki je meni eno lepših in pametnih otroških igrač za najmlajše ali pobarvanko SECRET LOVE.

scrpabook-love-pobarvanka-za-odrasle-love-secret

* Kreativni album LOVE je primeren za vse zaljubljene v življenje, ki radi ustvarjamo za svojce, podarimo lep personaliziran izdelek ali pa ustvarjamo skupaj s svojimi otroci, za svojega partnerja ali ga poklonimo za poročno darilo. Ta set vsebuje tudi nalepke in dodatke primerne za dan zaljubljencev, za poroke, za dekliščine, za zaroke ali obletnice.

SET VSEBUJE:

  • 1 x album 21x21cm
  • 1 x paket 3D nalepk
  • 3 x paket dodatkov
  • 10 x plastične strani
  • 12 x listi barvnega papirja
  • 1 x darilna škatla (cena je znižana, kajti so škatle rahlo upognjene / z majhno napako)

scrapbooklovenaslov

Pikapolonico lahko poklonite za srečo, kot igračo, a ob enem se otrok z njo nauči za seboj pospraviti drobtine od piškotov, kruha ali pa pokrtači dlake hiščega ljubljenčka iz sedežne garniture ali tepiha,…  Otroci bodo darila veseli , starši pa še bolj 😉

pikapokalonica

Pikapolonica je plastična in je pakirana v prozorni plastični škatli, ki je primerna za darilo. Nanj navežete le trakec/pentljo ali pa škatlo zavijete v ovijalni papir.

Komentarji

comments

Morda vam bo prav tako všeč…