Kreativni album Baby

25,90


To je več kot album, to je knjiga kamor shranjujemo spomine in jih perosnaliziramo. Popolno darilo ob rojstvu otroka ali za babyshower.

Ni na zalogi

Šifra: 09586645175. Kategorija: .
Opis

To je več kot foto album, to je knjiga kamor shranjujemo spomine. V Ameriki se imenuje scrapbook in je zelo priljubljen med ljudmi vseh starosti. Pri tem albumu se v nas prebuja kreativnost, ki je zelo priporočljiva tudi za otroke. Jaz scrapbooke izdelujem za svoje otroke in sem prav ponosna, da bosta nekoč hčeri imeli tako lepe spomine na otroštvo. Ko bosta malo večji, pa bosta lahko kreirali že sami, kajti skozi igro se razvija kreativnost, ideje, estetika,.. Ob enem lahko potem to svojo kreacijo podarimo babicam, dedkom, mamam, očetom, prijateljem, kot zelo lepo darilo. Uživajte v “skrepbukanju”, kajti v tem setu boste prejeli vse kar potrebujete za prelepo unikatno foto knjigo, ki jo izdelate sami zase ali jo komu podarite.

* Baby album je namenjen posebej za babyshower, za nosečke ali za darilo ob rojstvo otroka. To si želi skoraj vsaka bodoča mamica 🙂

SET VSEBUJE:

1 X album 21x21cm

1 x paket 3D nalepk

3 x paket dodatkov

10 x plastične strani

12 x listi barvnega papirja

Več lahko preberete tudi : SCRAPBOOK

V primeru, da nimate časa za izdelavo, vam lahko izdelamo scrapbook tudi mi: IZDELAVA SCRAPBOOKA

V mesecu maju vam ob naročilu nad 40eur skupnega nakupa, brezplačno dodamo še 144 delni set kartic v vrednosti 9,99eur in dodatkov za scrapbooking IT’S A BOY/GIRL , za lažje spremljanje dojenčkovih mesečnic,.. Ponudba velja do razdelitve zalog.

babyboygirl-kartice

Komentarji

comments

Morda vam bo prav tako všeč…