Kdo še obožuje italjanske sladice?
Jaz zdaj v vročih časih najbolj obožujem te ta-enostavne, hitro narejene sladice brez peke.
Tiramisu in našo verzijo Taramisu delamo na 101 način. To zdaj pa je ena nova izpeljanka mojega cheesecake ampak tokrat s sladko smetano, ki pa nastopa v glavni vlogi vseh italjanskih pannacott,… Zato vam tokrat predstavljam zelo enostavno sladico brez peke >> Fortunato aka. smetanova torta po moje ?
IZI RECEPT >>
Nadev skuhate na majhnem ognju cca. 5min do rahlega vretja >>
Med kuhanjem naredite še spodnji del torte, ki je podoben kot za cheesecake. Tortni model vredu namastite in dodajte >>
Piškotno dno >>
Prelijete malce ohlajeno smetanovo zmes in dodate z vodo utežene/napolnjene lončke.
Za klasičen tortni model potrebujete še:
Potek priprave je v videu >>
@fortunatamara Kdo še obožuje italjanske sladice? Jaz zdaj v vročih časih najbolj obožujem te taenostavne, hitro narejene sladice brez peke. Tiramisu in našo verzijo Taramisu delamo na 101 način. To zdaj pa je ena nova izpeljanka mojega cheesecaka ampak s sladko smetano, ki pa nastopa v glavni vlogi vseh italjanskih panacott,… Zato vam tokrat predstavljam res vrhunsko sladico >> Fortunata aka. smetanova torta po moje ? #pannacotta #fortunata #recept #sladica #easyrecipesformoms #summerdesert #mamiblogerke #foodbloggers #slovenija #dobrahrana Recept najdete na blogu? Želim vam sladek večer, vaša srečna Tamara Fortuna
♬ Camera 209 – Alessandra Amoroso & DB Boulevard