Otroški bazar je vedno fajn. Se strinjate?  Lani smo imeli zelo lepo vreme >> BAZAR 2016

Letos pa je bil žal dež, ampak ker je dogodek na gospodarcu, v zaprtem prostoru, smo kjub temu užitkali v vseh igrah, presenečenjih in koncertu Čukov za otroke.  Otroci so želeli streljati z igračami Nerf, ki so všeč še meni;))) Jaz sem se ustavila pri prijateljici s čudovitimi izdelki iz bio bombaža, ki rastejo z otrokom po imenu Bombažek in pri štantu z najboljšim kuharskim šefom, ki je zame moj Thermomix 🙂 Več o Thermomixu me lahko vprašate na info@toplotne-rpalke-imar.local ali na zs na Fb-ju, ker sem tudi njihov “zastopnik”.

Super družinsko družaben dan, kajti smo bili na fajn kosilcu pri Vrbincu, nato malo po Bazarju in seveda na obisk k mamicam blogerkam, ki so tokrat imele predavanja in delavnice,… Z njimi sodelujemo z blogarskimi projekti v skupini MAMIBLOGERKE. Če vas zanima kaj smo vse zaštrikale skupaj nas lahko spremljate na FB-ju in Instagramu Mamiblogerke Slovenija #mamiblogerke .

Seveda nismo mogli mimo naših Slovenskih lepot Lipice, Bleda in seveda Savinih term, ki jih je v Sloveniji že kar nekaj in zdaj, ko bo zunaj hladno, že komaj čakamo na kakšno čofotanje pri njih 🙂

Upam, da ste uživali tudi vi, kjerkoli ste že bili. Na Bazarju smo naleteli tudi na štant od Minicitya in se dogovorili, da bomo ta teden pri njih praznovali rojstni dan hčere Tare Siane. Že komaj čakamo spet nekaj čudovitih igralnih uric tam.

Kam pa vi radi zahajate v teh deževnih dnevih? Vesela bom kakšnega namiga, da zavijemo še kam 😉

Pa lep teden še naprej, vaša srečna Tamara

Več o nas lahko spremljate na FB in INSTAGRAMU #familyfortunatakesLOVEnija #srecnasi #tamarafortuna #mamiblogerke

 

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!