MasterChef #slovo8 #Zala

Prejšni teden sta izpadla kar 2 tekmovalca Zala in Robi. Danes vam na moja vprašanja odgovarja Zala 🙂

Draga Zala, zdaj si skoraj že cel teden doma in lahko kuhaš na izi, ker kot si že povedala, ti je namreč v Masterchefu čas povzročal največ težav. 

1. A si srečna da si doma in kuhaš za domače ali pogrešaš sodniške komentarje ob tvojih stvaritvah?

Spet kuhati doma je velik užitek. Veliko časa, kar pomeni, da jedi počasi in premišljeno pripravljam. Moram pa reči, da več kuham kot sem prej in tudi več si upam, saj sem kar nekaj znanja odnesla iz oddaje. Stresa ne pogrešam, mogoče pa kakšen sodniški komentar, ko mi kaj novega uspe.

2. Kateri komentar te je najbolj prizadel in katerega si bila najbolj vesela?

Prizadel me ni noben komentar. Mogoče si bom le zapomnila tega, ko me je Karim v moji zadnji oddaji vprašal, če sem obupala…ker nisem ampak je očitno tako izgledalo. Najboljši komentar pa je seveda bil, ko so vsi trije sodniki pohvalili moj krožnik in tudi rekli, da bi se ob vročih poletnih dneh še vrnili nanj.

3. A si bi želela ostati v tekmovanju oz. ali misliš da si si prav ti zaslužila oditi domov ali bi moral biti to kdo drug?

Vsi smo si želeli ostati do konca, ampak enkrat se za vsakega konča in tudi zame se je. Pa nič zato. Spoznala sem nekaj krasnih ljudi, naučila sem se novih tehnik, tako da mi ni žal za nič. Moj krožnik je bil med slabšimi in za enega so se morali odločiti.

4. Tvoj naj krožnik na katerega si ponosna in naj dogodek iz tekmovanja ?

Najbolj sem ponosna na svojo klobaso, katera je bila res odlična, na krožnik z izziva s pistacijami, in seveda na vsak krožnik, ki mi je uspel. Naj dogodek…mogoče bolj občutek, ko te sodniki pohvalijo, ko jim je tvoja jed v celoti všeč in ko ti sotekmovalci zaploskajo, ko zapuščaš oder.

5. Za koga najraje kuhaš in kaj?

Najraje kuham zase, ker poznam svoje okuse. Ko pa mi kaj 100% uspe pa seveda zapišem recept in ga še kraj ponovim za domače ali prijatelje, da dobim še kakšno kritiko oziroma mnenje na mojo stvaritev.

6. Kakšni so tvoji plani zdaj, ko si zunaj? Kulinarični ali plavalski?

Zaenkrat sem se vrnila nazaj v plavalske vode, hkrati pa iščem nove okuse, recepte in s tem tudi mogoče zaplavati profesionalno v kulinarične vode.

Hvala Zala. Želim ti vso srečo še naprej in seveda ostajamo na vezi še naprej! 🙂

Več o Zali: OKUSNO.JE 

Več o tekmovanju MasterChef: BLOG BY ME

Komentarji

comments

Comments are closed.