Evo draga Tjaša, zdaj pa je žal bil tudi tvoj “konec” na MasterChefu. Vem, da nimaš dosti časa, ker imaš izpite, zato samo na kratko nekaj vprašanj od mene 😉 

1. Kako si zdaj po tednu dni, ko si končala tekmovanje za Masterchefa? Počutim se odlično, saj imam za sabo res eno čudovito izkušnjo. Res sem se ogromno naučila in seveda pri tem spoznala čudovite ljudi.

2. Ali kaj ali koga pogrešaš? 😉 Pogrešam vznemirjenje pred vsakim izzivom, najbolj pa absolutno pogrešam Tilna 🙂

3. Za koga zdaj kuhaš, ko si doma? Imaš kritike ali pogrešaša sodniške? Odkar sem doma, bom čisto po pravici povedala, da drugim dovolim, da kuhajo zame in me malce razvajajo. Ponavadi jem jedi izpod svoje roke, ampak sedaj, po tekmovanju se bom pustila še nekaj dni razvajati.

4. Študiraš turizem, ampak srce in strast je bolj v kuhinji oz. gostinstvu kajne? Moje srce še vedno pripada v enaki meri turizmu kot gostinstvu, saj gre eno težko brez drugega. Vedno se trudim obojemu dati priložnost in se iz tega veliko naučiti. Je pa res, da sem s tem tekmovanjem, dala malce več prednosti gostinstvu oz., če sem bolj natančna kulinariki.

5. Kakšne imaš cilje v kulinariki? Še vedno si želim imeti svojo restavracijo. Zadnje čase pa razmišljam tudi o tem, da bi se na tem področju še šolala in si nabrala več izkušenj.

6. Kakšne imaš načrte po končanem tekmovanju? Ali si odnesla še kaj drugega od MasterChefa, razen ljubezni ? 😉Zaenkrat je načrt, da dokončam šolo in diplomiram. Odnesla sem pa ogromno in še več. Prijetne ljudi, veliko izkušnjo, ogromno novega znanja in pa seveda moj “živi pokal” 😉

7. Zdaj že vsi vemo, da se je pri vama s Tilnom skuhala ljubezen. A bosta sodelovala tudi pri kakšnem kulinaričnem projektu? Nisva še razmišljala o skupnih projektih. Bova pa sigurno pretehtala te možnosti, ko bo tekmovanje za nami.

8. A se vidiš v profesionalni kuhinji ali kje na svojem? Zelo lahko vprašanje. Absolutno se vidim nekje na svojem.

Hvala ti Tjaška za vse. Upam, da se vidimo 19.ega v Skaručni in spet skupaj kuhamo 😉 Vse lepo in srečno ti želim***

#OKUSNOJE #TJAŠA #MASTERCHEF

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki