MASTERCHEF / MOJE SLOVO

Sharing is caring!

Glede nato, da sem včeraj izpadla v tekmovanju za MasterChef Slovenija se mi zdi korektno do vas, ki ste me suportirali, da vam napišem svoje razloge za “odhod-slovo-izključitev”,..

V tem šovu oz. tekmovanju sem ugotovila eno mojo zelooo veliko lastnost, za katero prej niti nisem vedela in to je netekmovalnost. Jaz sem bila v tej oddaji s svojimi prijatelji in na njih nisem gledala kot na sotekmovalce,.. Glede nato, da me sprašujete ogromno stvari zakaj in kaj in kako, vam bom povedala svojo plat za in pred kamerami – brez cenzure 😉 Glede nato, da pa je oddaja v teku, vam ne smem in ne morem razkriti določenih stvari, zato se že v naprej zahvaljujem za potrpežljivost, kajti na vse ne morem ali pa tudi ne znam odgovoriti 😉

Zato vam povem le ta moj del. Zakaj sem se prijavila na ta šov sem že odgovorila v enem prvih blogov in prav tako sem odgovorila glede avdicij, šlepanja, kuharskih sposobnosti ter seveda zakaj sem se prijavila kljub dvema majhnima otrokoma, ki jih imam doma ,.. Zato menim, da je to vse dovolj jasno, kajne? 😉

V včerajšni oddaji sem na izločitvenem testu pekla pito, ki sem jo doma že 100krat, ampak je pa res, da nikoli nisem zanjo imela tako omejenega časa. Glede nato, da sem imala vneto grlo, mandlje in bezgavke zeloo povečane (za antibiotik), vročino, bila sem “brez” glasu, nisem ničesar okušala, preden sem šla od doma na snemanje sem še bruhala (zgodnje jutranje ure) zato mi verjemite, da ni bilo ta dan lahko. Vse kar sem vedela je le, da si želim domov v svojo posteljo,…kar sem tudi povedala pred sodniki, pred kamerami in novinarji,.. To ste lahko tudi videli v oddaji.

Ta dan sem še mogla skuhati tri jedi za oddajo. Najprej sem naredila mojo jed iz “otroštva” mesne kroglice nanizane na špagetih v zelenjavni omakci in nato še špargljevo pito in juho. Zato sem tudi ta zadnji izziv kuhala bolj na izi, brez neke strasti, testo sploh nisem dobro razvaljala, pekla sem testo prekratek čas, kajti vmes sem kuhala še juho. Ko sediš pred TV verjemite, da ne razumeš kakšen pritisk je ko si tam! Četudi bi bila zdrava je bil to zelo težek stresen izziv. Probajte sami doma v 1 uri z novim receptom enega “slavnih” kuharjev (v njih ni bilo mer za dodatke, začimbe,..to določite ko okušate jed pred sodniki). Tukaj gre za minute oz. sekunde in če malo zamudiš (npr. ne daš testa po 20min prvič v pečico) je že prepozno rešiti stvar. Zato sem glede teh dveh jedi popolnoma zadovoljna in so mi vsi tisti komentarji glede tega, da ne znam niti pite naredit kaj šele kuhat ipd., popolnoma brez prave kredibilnosti!

Zato si ta vprašanja in “obtožbe” niti ne zaslužijo mojega odgovora, tako kot si moja jed ni zaslužila, da bi jo gospa Alma probala, kajne? 😉

V glavnem meni za nič ni žal, sem srečna, ker sem spet doma in še naprej kuham moje srečne jedi za moje ljube in za vas bralce 🙂 Za #MasterChefSLO pa sem prav tako srečna, kajti v šovu je dalje ostal Jernejc, ki je zlat fant in ima resnično zelooo gorečo željo po kuhanju v šovu 🙂 Zato srečno vsem mojim novim prijateljem, bivšim sotekmovalce in celotni super produkcijski ekipi še do konca. Naj zmaga pač tisti, ki mu je namenjeno! <3 🙂 Jaz vem, da smo napletli lepa prijateljstva, ki nas bodo povezovala še naprej, zato komaj čakam, da bo konec, da se dobimo na pikniku in se po “štajersko” podružimo 🙂 #hvalavsemzavse #love #sreča #team #prijateljstvo

Tukaj pa lahko preberete še nekaj mojih odgovorov za #OKUSNOJE , kjer sem povedala tudi mnenje o sodnikih, o tekmovalcih in mojem “kulinaričnem” nadaljevanju. Pravkar pa spet prebiram “nesramne” komentarje pod tem člankom in se resnično čudim in se sprašujem kdo so ti ljudje, ki pišejo na forumih in “obirajo” ljudi, ki jih sploh ne poznajo,… Koliko časa in energije imajo, da se ukvarjajo s “sosedi”,..? Hmmmm… 100ljudi 100čudi kajne? Hvala Bogu, da sem že navajena kritik in mi ne pridejo več do živega ;))

Pa srečno vsem in Hvala vam da ste! <3

* Moja srečna domača : Snack špargljeva pita

Komentarji

comments

Sharing is caring!

Comments are closed.