20. POSTNI DAN – SMOOTH FORTUNA FOOD

Evo in smo točno na polovici našega srečnega postenja 🙂 To zimo smo se v naši družini super zavarovali pred virusi in boleznimi z mešanico MED+INGVER+LIMONA ter še dodatnimi vitamini in minerali, s pravilno srečno pisano prehrano,… Zato sem upala, da ostanemo zdravi kot smo bili do slej, ampak vse se enkrat konča pravijo, kajne? Tokrat na žalost, kajti smo vsi Fortuneki zboleli en za drugim in na koncu še jaz 🙁 Mnogi mi govorijo, da zato, ker sem na “postenju”, ampak menim da to ne drži, kajti jem vse razen sladkorja in bele moke ter kuhanje omakc je brez mlečnih izdelkov,.. Zato menim, da je čas, da bi dodali k “postenju” le sadje ter mlečne izdelke, ampak le za SREČEN ZAJTRK 🙂 Juhej, kajne? Ste že komaj čakali na sadje kajne ? Jaz sem pogrešala moj SMOOTH FORTUNA FOOD, ki ga pri nas v večini dela možek 🙂 Torej že jutri si lahko privoščimo vso sadje, tudi banane na 101 način, ampak le za zajtrk. Čez dan pa lahko še vedno spijemo kakšno limonado ali pojemo grenivko.

Tako zdaj imamo spet nazaj sladkor, ampak le fruktozo, zato da bomo bolj močni, odporni in srečni, ampak kljub temu bomo vse to čez dan porabili in nič drugega takšnega zaužili 😉 Zato vam ta teden ponudim kar nekaj različnih receptov za “zdrave” zajtrke.

Ta teden pričnemo s tibetanskimi vajami vsako jutro. Če želite lahko pričnete s PETIMI TIBETANSKIMI VAJAMI Z ANJO BOHINC že danes. Video pa objavimo v tem tednu, da vam bo lažje izvajati vaje pravilno. Prav tako se bomo ta teden posvetili naši koži obraza in telesa, kajti pri vsaki “dieti” je pravilna nega kože zelo pomemben faktor, če želimo doseči zdravo in ob enem lepo telo in obraz 🙂 Zato imamo seveda spet zelooo SREČNA DARILCA za vas v sodelovanju s kozmetičnim salonom Manndy in kozmetiko Oriflame 🙂 Vabljeni k sodelovanju na FB SREČNA.SI 🙂

Komentarji

comments

Comments are closed.