Kreativni album Paris

27,21 22,21


opzioni digitali demo gratis senza registrazione ogni 60 sec To je več kot album, to je knjiga kamor shranjujemo spomine.

http://protak.se/?koftuna=bin%C3%A4ra-optioner-demo-konto&b04=bb 4 na zalogi

Šifra: 87063023647. Kategorija: .
Opis

To je več kot foto album, to je knjiga kamor shranjujemo spomine. V Ameriki se imenuje scrapbook in je zelo priljubljen med ljudmi vseh starosti. Pri tem albumu se v nas prebuja kreativnost, ki je zelo priporočljiva tudi za otroke. Jaz scrapbooke izdelujem za svoje otroke in sem prav ponosna, da bosta nekoč hčeri imeli tako lepe spomine na otroštvo. Ko bosta malo večji, pa bosta lahko kreirali že sami, kajti skozi igro se razvija kreativnost, ideje, estetika,.. Ob enem lahko potem to svojo kreacijo podarimo babicam, dedkom, mamam, očetom, prijateljem, kot zelo lepo darilo. Uživajte v “skrepbukanju”, kajti v tem setu boste prejeli vse kar potrebujete za prelepo unikatno foto knjigo, ki jo izdelate sami zase ali jo komu podarite.

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bin%C3%A4re-optionen-broker-1-dollar&9f1=1e * Album Paris je primeren za vse najstnice, punce, gospodinje, dame, gospodinje, za vse družine ali pare, ki radi ustvarjate za svojce, da jim podarimo lep personaliziran izdelek ali pa ustvarjamo zase, da ovekovečimo svoje lepe trenutke. Vsebuje tudi nalepke iz potovanj, za zabavo, romantičnih rožic, zato je lahko ta album namenjen tudi spominom iz potovanj ali izletov.

binär optionen gewinne versteuern SET VSEBUJE:

binäre optionen midestkapitalisierung 1 x album 21x21cm

http://barthhaasgroup.net/?euids=define-related-diversification-strategy&19c=07 1 x paket 3D nalepk

vested incentive stock options 3 x paket dodatkov

pratica con opzioni binarie 10 x plastične strani

rb options review 12 x listi barvnega papirja

Več lahko preberete tudi : SCRAPBOOK

V primeru, da nimate časa za izdelavo, vam lahko izdelamo scrapbook tudi mi: IZDELAVA SCRAPBOOKA

SREČNA RAZPRODAJA!  Znižali smo vse izdelke, tudi nove, ampak nekaterih imamo na zalogi le še nekaj kosov, tako da pohitite z naročili. Srečna razprodaja traja le do konec avgusta oziroma do razprodaje zalog. Dostava na dom je lahko že naslednji dan po prejetju plačila. 

Komentarji

comments

Prijavite se na e-novičke!