Verjetno že veste, da sem ponosna mamiblogerka že več kot pol leta in z veseljem vam povem, da smo skupaj praznovale 1. rojstni dan. Občudujem vse mamice, ki pišejo, delajo, fotkajo, objavljajo in se razpišejo o svojih družinah in s tem pomagajo komu, ki potrebuje nekoga, ki bi ga razumel,… Zato sem tudi sama spet dobila zagon, da ustvarjam svoj srečni blog še naprej. Hvala vsem mamiblogerkam iz srca, ker ste v meni spet prebudile to strast, ki sem jo že skoraj ugasnila.

Za prvi rojstni dan, smo bile mamiblogerke tudi nominirane za spletno zvezdo leta na Žarometih. Žarometa žal nismo prejele, ker si ga je prislužil Ciril Komotar, ampak smo se z njim kljub temu lahko potolažile vsaj za fotografijo 😉 Ciril, čestitke!

Tako, da smo mamiblogerke praznovale v istem vikendu kar 2 krat. V petek smo imele vse mamiblogerke “zabavni sestanek” v Gostišču Vrbinc, kjer so se res potrudili in nas lepo pogostili. Hvala ekipi!

S polnimi trebuščki in z novimi cilji ter energijo, smo malo zaplesale ob ritmih elektronske glasbe izpod rok DJ Sylvaina.

Na koncu pa seveda tortaaaaaa. Tokrat jo je spekla meni ljuba slaščičarka Maja Rigler, ki ustvarja res najboljše torte, ki se kar topijo v ustih in kar je meni še ekstra všeč, ven teče karamelaaaaa 🙂 Hvala @majinetorte za posladek*

Hvala vsem sodelujočim za čudovit vikend, nove pozitivne energije mamiblogerk 🙂 A nas že spremljate na instagramu in FB-ju? Hvala! >> @mamiblogerke #mamiblogerke Več: MAMIBLOGERKE

FOTO ROJSTNI DAM MAMIBLOGERKE > NIVES BRELIH

Komentarji

comments

Comments are closed.