POLEG DESPACITA TO POLETJE SRCE OSVAJAJO HAVAIANAS

POLEG DESPACITA SRCE OSVAJA TUDI SAMBA HAVAIANAS JAPONK

Verjetno vsi poznate glasbeni hit Despacito kajne? No, meni gre rahlo že na “živce”, medtem ko še vedno zelo obožujem sambo, njene ritme, ples, in glasbo, prav tako pa sem navdušena tudi nad Havaianas japonkami. A veste zakaj? Od svojega 17 leta naprej sem bila vedno v petkah, debeli podplat je bil tudi na “športni” obutvi,… Ko sem dobila otroke, pa sem ugotovila, da mi bo lažje brez petk, da bom lahko ujela te male pikice, ko mi poizkusita uiti 😉 Kupila sem kar nekaj različnih čevljev in japonk brez petke, ampak so me vedno v njih bolele pete ali noge ali pa se je podplat ugreznil itd….  Zato sem hvaležna, da sem končno dobila Havaianas japonke, kajti so resnično udobni, mehki, se prilegajo podplatu in v njih me noge res ne bolijo 🙂 Zato danes delim z vami njihovo novo linijo, ki je resnično čudovita za to poletje, ki naj bo v latino/samba ritmih, ki nas naredi bolj srečne, svobodne in vesele 🙂

***Havaianas poklon Sambi***

Ob praznovanju 100. obletnice nastanka prvih glasbenih samba ritmov, Havaianas podarja svoj poklon kultno glasbeno-plesni ikoni.

Samba pozna več vrst plesnih gibov, zato so se pri Havaianas odločili, da bodo poudarili štiri vrste, ki so zaznamovale ta vesel in nalezljiv ritem:

Samba de Roda – pojavila se je nekje v devetnajstem stoletju in ponazarja afro-brazilski slog plesa s plesnimi elementi umetniškega stila Capoeire.

Najbolj znana v Evropi je Samba Endrego, ki se je pojavila v Rio de Janeiru, leta 1950. Ustvarjena je bila posebej za parade šol s sambo.

Zvrst, za katero se domneva, da je odgovorna za širjenje nalezljivih ritmov po preostalem delu sveta, je Samba Exaltaco. Pojavila se je leta 1939 ter predstavlja manj rustikalno in prefinjeno sambo. Ima domoljubno noto, ki je znana po svojem slavljenju lepote in veličine Brazilije.

Končno še Samba-Canção (song-samba), ki se je pojavila ob koncu leta 1920, v času modernizacije mestne sambe v Rio de Janeiru. Znana je po svojih kompleksnih melodijah in počasnejšemu ritmu ter ljubezenskih temah.

Zaplešite Sambo v Havaianas japonkah, ki izžarevajo brazilski duh svobode, ritma in plesa v barvah, značilnih za Brazilijo. Popestrite letošnje poletje in zakorakajte proti novim in vročim ritmom poletnih noči.

Po svetu so v režiji Havaianas organizirani tematski dogodki, na katerih so predstavljene zvrsti sambe, kjer so gostje deležni nalezljivih samba ritmov, ob ogledu profesionalnih plesalcev sambe ter izzvani, da tudi sami zaplešejo. Nazadnje je bil dogodek organiziran v Zagrebu in Parizu. Domačin pariškega dogodka je bil Vincent Cassel, ljubitelj Havaianas in veliki oboževalec sambe in Brazilije! Nič ne predstavlja Brazilce bolje kot ritem, glasba in ples. Z Havaianas lahko ujamete ta ritem in razširite pridih brazilskega leta. @havaianaseurope #Havaianaslovessamba

Havaianas Slim Cool – za najbarvitejše leto do zdaj – Štirje nepozabni modeli za ”cool” izgled na plaži

Z zabavnim videzom, ki v sebi združuje risanke in vroče poletne barve, priprava na dolgo ter vroče poletje še nikoli ni bila tako cool. Havaianas Slim Cool modeli vam bodo pričarali poletno razpoloženje, tudi če se vaš poletni dopust še ni pričel!

Nastale leta 1962, Havaianas japonke prenašajo brazilski duh po vsem svetu s pomočjo legendarnih gumijastih podplatov in živahnih vzorcev polnih veselja in optimizma. Havaianas simbolizira udobje, srečo in svobodo v najpreprostejši in spontani obliki za vsa stopala.

Komentarji

comments

Comments are closed.