PRŠICE > nadloga, ki povzroča bolezni! #astma #alergije

Kaj so pršice in zakaj živijo v naših domovih ter kako se jih rešimo pa nam v spodnjem intervjuju svetuje Ida Zupančič, ki se s tem problemom srečuje vsakodnevno in ima odgovore na naša vprašanja.

Najprej si oglejte ta dva kratka videa, ki prikazujeta pršico in nastali problem:

 http://www.youtube.com/watch?v=pSOa0MW2log&feature=related

 http://www.youtube.com/watch?v=xLjWskNxs-I

Želite boljše spanje ? Seveda želimo 🙂 Napovejte konec gostoljubja hišnim pršicam. Ampak kako? Z rednim čiščenjem in odvzemom hrane!

Slaba novica je, da so današnja stanovanja in hiše idealna gojišča pršic, saj dajejo idealne pogoje za nastanek pršice. Najbolj pomembna faktorja sta; obilica hrane (hranijo se z našo odpadlo povrhnjico) ter stalna temperatura inprimerna vlaga.

Dobra novica pa je, da so pršice zlahka obvladljive. Vse vzmetnice, oblazinjeno pohištvo, tepihe,…globinsko očistite enkrat na mesec, da boste sigurno lažje spali.
Pršice oziroma antigeni, ki jih najdemo v njihovih iztrebkih, so glavni in hud alergen predvsem v naših ležiščih. Povzročajo motnje spanja, suh kašelj, težave z dihali, bronhialno astmo, razvoj pljučnice, dražijo sluznico in povzročajo kožna obolenja. Teh problemov se v začetku ne zavedamo dovolj, vse dokler, zaradi neprestanega draženja in izpostavljenosti alergenom, ne prerastejo v resna obolenja. Ena petina ljudi v Sloveniji je alergičnih na pršice. Ogromno kajne? A ste tudi vi med nami? Kako rešimo ta problem?

Pro Aqua je eden izmed najsodobnejših aparatov, ki ima EDINSTVEN VODNI FILTER … za optimalno čistočo in odstranjevanje alergenov, prahu in ostale umazanije. Moker prah ne more leteti! Edinstvena in patentirana sesalna pot preko vodnega filtra poskrbi za 99,996% filtracijo. In to brez enega samega filtra, vrečke ali drugega potrošnega materiala. Filtracijo ima boljšo, kot jo lahko zagotavlja katerikoli sesalec, filtrator zraka ali podobni produkt. Kar potrjuje tudi preko 30 priznanj, nagrad, certifikatov in patentov.

Le čist zrak je zdravilen zrak! Zrak kot si ga želi narava in mi 🙂

Na drugem koncu bo svež in prečiščen zrak ponovno vstopil v Vaš prostor. Vodi lahko dodamo tudi nekaj kapljic naravnih eteričnih olj in tako odišavimo prostor po lastnih željah.

Ker pa je ta aparat “dražji”, si ga mnogi ne moremo privoščit, da bi ga imeli doma, lahko pa vseeno globinsko očistimo stanovanje, ležišča, sedežne garniture, tako da nam pridejo to naredit na dom. Tako sem naredila tudi sama.

Gospa Ida Zupančič ima namreč “čistilni servis” za globinsko čiščenje in odpravo pršic. Naredi se velika sprememba in resnično se splača to ponoviti vsaj 1-2 krat letno in nato sami vzdržujemo čistočo tedensko s svojimi aparati, pranjem,…

Več informacij o globinskem čiščenju pršic dobite na tej povezavi:  http://grace88.weebly.com . Povprašajte tudi za popust, ki ga prejmete v primeru, da kupite kupon ali pa ste bralci SREČNA.si.

Če vas še kaj zanima glede izpostavljene teme, problema pršic pa smo vam na voljo tudi v komentarjih pod člankom. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vabljeni!

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijavite se na e-novičke!