LONDON OVERDOSE #resničnostnišov #realityshow #fashion

A ju že poznate? Marjana in Jožefa mislim. Jaz sem jih spoznala in menim, da sta pravi faci, bi rekli na štajerskem 😉 V njima namreč vidim podobnost z mojim življenjem v “mlajših letih”. Ko sem imela 18let sva s prijateljico Amando snovali svojo “resničnostno” TV oddajo SLO-MOTION za televizijo RTS v Mariboru in kasneje za Ljubljansko TV PIKO. Imeli sva se res enkratno, uživali sva v snemanjih in avanturah, ki sva si jih zadali,… Zato sem se odločila, da to oddajo London Overdose, ki je lepo produkcijsko zastavljena in narejena podprem tako, da jo predvajam tudi na srečna.si 😉

Nekaj osnovnih info o šovu:
Pred vami je nov resničnostni šov LONDON OVERDOSE. Slovenski modni oblikovalec Marjan Krnjič, ki oblikuje pod lastno blagovno znamko MK exclusive in slovenski model Jožef Sraka, znan pod psevdonimom Mr. Joseph, živita odštekano, priviligirano in ekscentrično življenje.  Ne le, da Marjan in Jožef sodelujeta poslovno, tudi zasebno sta  dobra prijatelja. V družbi drug drugega namreč preživljata večino prostega časa – hodita na koncerte, v kino, opero in druge dogodke, skupaj pa tudi snujeta načrte za nove poslovne podvige v prihodnosti. Prijatelji povedo, da sta pravi faci in nepozaben tandem. Kako ne, ko pa sta si karakterno popolnoma različna. Marjan je eksploziven, impulziven, glasen in zgovoren ter, kot vsak umetnik, malo nor, Jožef pa je umirjeni in racionalni glas razuma, ki v vsaki situaciji reagira premišljeno in modro.  Le kako je videti njuno življenje? Je življenje modnega oblikovalca in modela zvezdniško? Si ga znata takšnega narediti? V tem resničnostnem showu kamere ne bodo uperjene v njiju ampak bomo gledali skozi njune oči. Fanta imata najboljše telefone, ki nam omogočajo kvalitetno sliko, občasno pa bomo za njima v njuno življenje poslali tudi snemalno ekipo. Vsak izmed njiju je v Sloveniji na svojem področju dosegel že veliko, zato sta si nove izzive iskala zunaj meja Slovenije.  V Britanski prestolnici sta poslovno že prisotna, zato resno razmišljata o morebitni selitvi na Otok.

Bo njuno življenje v Londonu še tako privilegirano?

To tudi mene zanima, pa vas ? Več o njunem življenju v Sloveniji in Londonu, pa si lahko pogledate vsak teden tudi na srečna.si .

  1.  oddaja > 

2. Oddaja >

3. oddaja >

 

 

 

Komentarji

comments

Comments are closed.