SREČEN OTROŠKI BAZAR #11 #2016

Ja, res je. Tale otroški bazar je res srečen. Otroci se smejijo, veselijo, dobivajo darilca na vseh štantih, se lahko sprostijo in uživajo ob raznih nastopih, v mini živalskem vrtu, na igralih, v nagradnih igrah, v cukru, ki ga pojedo po poti ;)))

bazar1

Prav tako je pa to srečen kotiček za starše, kajti prvotno če so naši otroci srečni, smo tudi mi (no, razen naša Isabella, ki nam je pobegnila 100x in smo jo lovili po vseh halah,..ampak pustimo malenkosti ane? ;)))

bazar3

Jaz sem dobila kar nekaj super stvari za pojest in popit od Frutek (Fructal), popuste za Solne terapije, ki bodo pravkar najaktualnejše za večanje odpornosti, ko se prične vrtec, šola, jesen, zima,.. Dobili smo tudi kupon za cenejši tečaj plavanja za Taro, ampak še nisem sigurna, če je pripravljena na to, zato bomo še premislili.

ribicpepe

V glavnem uživali smo v nedeljskem popoldnevu in verjetno tudi vsi ki ste bili tam, kajti za 7eur, ki je bil vstop za celotno družino, so imeli resnično ogromno brezplačnih stvari, kjer so otroci uživali. Po predstavi Ribiča Pepeta, ki ga je seveda naša Tari nestrpno pričakovala, pa smo šli na našo Srečno delavnico.

jollysrecna

Tara mi je pomagala razdeliti pobarvanke in urnike Jolly (lahko jih prejmete tudi ta teden poleg vsakega nakupa nad 12eur, z vsaj enim Jolly izdelkom) in seveda moje recepte za mini pizze v 3 minutah.

barvamobazar

Jaz in Leon iz Utrinek Sanj pa sva animirala naše goste, s katerimi smo skupaj barvali in delali scrapbook strani 🙂

delavnicabazar

Za vse tiste, ki ste to zamudili, pa javim kakšen nov datum za podobne delavnice v Utrinku sanj ali v vaših vrtcih/šolah, če nas boste povabili 🙂

img_0811

Po tem, ko smo bili tako pridni, pa smo si zaslužili res top pizzo s pravo kvalitetno mozzarelo in mozzarelo bufalo, v Kavalovi PIVNICA PAVILJON na gospodarcu, kjer smo ob čakanju poleg dobrega piva dobili še vožnjo z vlakcom in skakanje visokooooo 🙂

bazar2

Komentarji

comments

Comments are closed.