RIBJA KANTINA & PORTOROŽ

      • Kadar gremo na Primorsko imamo 3 najljubše “hitre” in ne predrage postojanke za odlične jedi. Ena izmed njih je definitivno Ribja kantina v Portorožu. Parkiraš lahko zastonj v garažni hiši Metropol ali pa plačaš cca. 2 eur za parking tik pred vhodom kantine (med Mehiško restavracijo in pizzerio Rustica oz. preko Alaye).

        KAJ NAROČIMO?

        ribja kantina Portorož

        Pri njih obožujemo hladno predjed iz hobotnice in lignjev v solati, carpaccio in različnih ribjih namazov, ki so za prste obliznit 😉 Nato naročimo kakšne istrske čvrste testenine s šparglji in panceto,…in glavna jed, ki je zelo enostavna, ampak nama z možem vsakič prebudi brbončice in to so polnjeni lignji s sirom in pršutom s krompirčkom in zelenjavo v peči. Vse skupaj zalijejo z vinom in se naredi na dnu lepa kombinacija omakce. Njamiiiii*** Zraven imam rada kar njihov domač refošk, ki je polnega okusa. Mmmmm***

        P.s. na sladico pa gremo v sosednjo mehiško restavracijo Papa Chico na čokoladne čimičange z vanilijevo omakco.

        IMG 7404

        Lahko pa se sprehodite po plaži do Cacao, kjer naročimo kupo Peru, ki je polna presenečenj iz sladoledov, piškotov in čokolade in še otroci imajo kaj za delat v mivki ali na igralih, ki so zraven!

        Pa sončen in njami Portorož vam želim***

Komentarji

comments

Comments are closed.