PRIJATELJICI NA SAMOSTOJNI POTI – Otroška trgovina KIKILINA

To je najina slika iz Benetk iz leta 2011, kjer sva izbrali ime za najino bodočo trgovino.  

Sva najboljši prijateljici, obe mamici. Jaz imam dva sina Kristian (4leta) Nik (2leti), Manca hčerko Adelina (4 leta) in sina Leon (2leti). Ime Kikilina trgovine je tudi nastalo iz najinih prvorojenih otrok KIKI (Kristian) in LINA (Adelina). Ko je Manca z možemživela v Belgiji sva tam odkrile blagovno znamko Noukie’s ter Bibi, ter jo pripeljale v Slovenijo. Jaz imam poleg upravljanja trgovine še redno službo kot Credit controller v podjetju Oriflame kozmetika. Manca z družino trenutno živi na Japonskem, kjer njen mož igra nogomet.

KIKLINA

Kako sta zadovoljni s prodajo?

Zaradi velike izbire otroških izdelkov v Sloveniji in ugodnih spletnih nakupov preko tujih spletnih trgovin, se moraš z izbiro izdelkov, ki jih ponujaš v svoji trgovini res potruditi, da privabiš kupce. Vse tri blagovne znamke, ki jih trenutno imava v trgovinici:Noukie’s (Belgija), Bibi (Švica) in Bigjigs (Velika Britanija), so zelo skrbno izbrane. Iščeva izdelke, ki so na prvem mestu kvalitetne, uporabne in seveda lepe. Veliko izdelkov je seveda “testiranih” ravno pri najinih otrocih :).

Je v Sloveniji težko naredit korak in iti na svoje? 

Najina pomanjklivost je sigurno marketing. V Sloveniji je za nas “male” to izredno drago in si ga ne moremo privoščiti v taki meri kot druge večje trgovine. Temu pa sledi seveda prodaja. Trgovinica je najina obstranska dejavnost in ne glavni vir dohodka.Čestitam vsakemu, ki se poda na samostojno pot, saj je danes ob vsej konkurenci pa tudi birokraciji izredno težko, da dobro zaslužiš. Potrebno je vložiti veliko truda, časa, energije in motivacije.

Vajini cilji? 

Vsa leta delovanja se udeležujeva tudi otroških sejmov (Otroški bazar, Čarobni dan). Odziv je fenomenalen, kar potrdi ves najin trud in čas, ki ga vlagava v to da trgovinica uspe. Stranke, ki obiščejo trgovino so nad izdelki navdušene in to je tisto kar želiva doseči. Čim več zadovoljnih strank. Pohvale od ust do ust je najboljši marketing, ki ga človek lahko danes doseže.

Želim vama srečno na vajini poti in še mnogo otroških nasmehov iz vajine trgovinice!

TRGOVINA in KONTAKTI: https://www.facebook.com/OtroskaTrgovinaKikilina?fref=ts IN http://www.kikilina.si

 

Komentarji

comments

Comments are closed.