MasterChef #slovo13 #Katja

 

Draga Katja, ko sva se spoznali na eni izmed avdicij, sem  si mislila ob tvojem pripovedovanju o hčeri, da ne boš zdržala niti 1 teden v izolaciji ob snemanjih, ampak sem vesela, da sem se zeloooo zmotila 😉 Zato sem res srečna, ker se lahko poistovetim s teboj glede otroka. Obe s hčero sta se zdaj “osamosvojili” in verjetno je zdaj še lepše, ko sta spet skupaj kajne? 

1. A ti je bilo težko brez hčere ta 2 meseca snemanj? Brez Hanne mi je bilo zelo težko, ampak sem vedela, da je zelo ponosna in da vsem pripoveduje, da njena “Mami kuha” 🙂

2. A je sprejela hčera to, da te ni? Res je, da me ni bilo doma, ampak so zanjo vsi zelo lepo skrbeli, v vrtcu, njen ati,… Tako, da je bila deležna še več pozornosti. Sem jo pa vsake tri dni videla za par uric.

3. A te gleda po TV in navija?  Gledala me je vsako oddajo v veliki družbi pred tv-jem, tako, da je to tudi bolj za zabavo vzela, še posebaj ob prisotnosti otrok moje sestrične.

4. Kdaj si pričakovala da boš izpadla ali si imela v mislih celo zmago? Dosegla sem ogromno in bila sem tudi pripravljena na to, da lahko izpadem kadarkoli, vsi smo se pa na to tekmovanje prijavili z enim namenom in željo, da seveda zmagamo!

5. Kakšne so bile tvoje napovedi in kakšne so zdaj? Naj zmaga najboljši.

6. Tvoj naj krožnik na MC-ju in ali pogrešaš kaj sodniške komentarje – te je kdaj kateri prizadel? Absolutno sem najbolj ponosna na lososov tatarc z avokadovim namazom. Sodnikovi komantarji so bili zame lep nauk in sem vsakega z vsem zanimanjem poslušala, saj sem se tako tudi dosti naučila.

katjafood

7. Ti si doma v grafiki, tiskarstvu in dizajnu. Kako boš zdaj v to službo vpletla tvojo strast do kuhanja? Moja strast do kuhanja je zelo velika, tako, da se res veselim naslednjih kuharskih Izzivov.

8. A imaš kakšen cilj , željo v kulinariki? Seveda jo imam. In sem oseba, ki ne ostaja samo pri sanjarjenju.

9. Na križarkah, kjer si delala si preplula najlepše otoke Sveta. A bi se kam vrnila in tam ustvarjala kulinarične podvige? No pa smo tam!  Probably.

10. Kaj si odnesla od MC-ja in kako imaš namen to zdaj vnovčit? Veliko znanja in pogled na kulinariko je zdaj ogromen in absolutno brez meja.

11. Kako se počutiš kot zadnja med bejbami, ki je izpadla – močna ženska ali kot je rekel tudi Luka borka? Borka, kot je rekel Luka in “baba z jajci” kot je rekel  Sašo  😉

Bravo Katja, zame si zmagovalka in želim ti še ogromno takih osebnih zmag v življenju! V petek pa se vidimo in na zdravimo še v živo v Skaručni 🙂

#KATJA #OKUSNOJE #RECEPTIKATJA 

Komentarji

comments

Comments are closed.