DARILO ZA SESTRCO ob prihodu iz porodnišnice domov

Kot veste bo naša Tara Siana prvorojenka, ki bo 14ega septembra praznovala že drugi rojstni dan, dobila v kratkemsestrco po imenu Isabella. Glede nato, da je bila Tara od rojstva do zdaj doma, venomer z mano in možem, bo verjetno na začetku prisotno malo ljubusumja, zaradi porazdelitve časa na dve pupi, ne le vse na njo. Zato semprebrala nekaj dobrih člankov, delov knjig na to temo. Med drugim sem zasledila da večino “psihologov oz. strokovnjakov” na tem področju priporoča, da se že med nosečnostjo pogovarjamo o sestrci in kako bo fino se igrat z njo in o trebuščku, kjer je bila prej tudi ona,… Vse to smo seveda naredili. Zdaj pa nas čaka še to spoznavanje v živo po porodu. Zelo mi je namreč všeč nasvet za darilo sestrci. Ko pride nova sestrca domov iz porodnišnice, prinese darilo za starejšo sestrco. To darilo mora biti nekaj kar si ona zelo želi oziroma vemo, da bo preseglo njena pričakovanja. Lahko je kakšna večja stvar oz. večna, da bo vedno spomin na ta dan! Mi smo iskali pravo darilo za našo Taro kar nekaj časa in nato smo se skupaj v družini odločili za leseno-večno hiško za punčke Amelia od podjetja Kidkraft, ki je poznano po kvaliteti, trdnosti, večnosti,..

* Nakaj o Kidkraftu: njihova prodaja je zasnovana z ekipo predanih inženirjev, ki se osredotočajo na izdelavo vsakega izdelka, da je le ta varen in čvrst, kot je mogoče. To pomeni, da se vse lahko prenaša z ene generacije na drugo.Vsi KidKraft izdelki so podvrženi zahtevnim ravnem procesa ocenjevanja in testiranja, od zasnove do izdelave, s poudarkom na varnosti, kakovosti in neoporečnosti izdelkov. Tesno sodelujejo z dobavitelji za preglednost v nabavi in proizvodnji, in tudi redno zaposlujejo uporabo prostovoljnih standardov za testiranje in skladnosti.
Otroške hiške za punčke, ki jih imajo v ponudbi so v primerjavi z ostalimi izdelki na trgu atraktivne, kvalitetne in predvsem popestritev za razvoj in neomejene zmožnosti igre, ki jo otroci pri tem doživljajo. Ker so kot je sama blagovna znamka Kidkraft narejene za več generacij jih starši prenašamo kupujemo sedaj za svoje otroke, z leti pa jih bodo podarili naprej njihovim, saj je kakovost v primerjavi s ceno odlična.

Zakaj smo se mi odločili prav za to hiško?
Večkrat sem že napisala kakšen članek na temo igrač. Jaz namreč ne maram cenenih plastičnih igrač, ki so za nekaj dni ali maksimalno eno leto, ker mi je za njih škoda denarja in otroku ne doprinesejo nič več kot trenutno oz. 5 minutno “veselje”. Zato sem se obrnila na Slovenskega prodajalca, ki ima vizijo dati staršem in vsem ostalim možnost, da se odločijo za premišljen nakup igrač in opreme, prilagojenih otrokovi starosti, ki bodo otroku skozi zabavno igro omogočila tudi optimalen razvoj. To so www.didakticne-igrace.com , majhno družinsko podjetje, ki se ukvarja z zastopstvom in prodajo vrhunskih in kakovostnih didaktičnih igrač za male nadobudneže od rojstva dalje.
Skladno s prepričanjem, potrjenem s strani številnih strokovnjakov je, da dobra in kvalitetna didaktična igrača nedvomno pomembno doprinese k razvijanju:
– otrokovega govora (poslušanje drugega, učenje glasov, pripovedovanje),
– motorike (ročne spretnosti, koordinacija, hitro reagiranje),
– čutil (vonj, tip, sluh),
– miselnih sposobnosti (reševanje problemov, urjenje spomina, posploševanje),
– domišljije (izmišljanje, nove igre),
ustvarjalnosti, izkušenj in znanja ter spoznavanja med vrstniki,...

V ponudbi pa seveda nimajo le punčkastih hišk, ampak imajo široko paleto raznovrstnih didaktičnih igrač in ostaleopreme vrhunske kvalitete priznanih evropskih proizvajalcev. Vsi izdelki iz ponudbe so primerni za domačo uporabo, nekateri tudi za vrtce, šole in ostale vzgojno-izobraževalne ustanove, ki dajejo velik poudarek otrokovemu razvoju in še pika na i je njihova prijaznost in pomoč pri nakupu, ki je meni zeloooo pomembna! Pa vam?

Po porodu vam javim kako je naša Tara Siana sprejela ta dva velika darila: sestrco in hiško 😉

Komentarji

comments

Comments are closed.